Barsels Træning START d. 31.01.23

795,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): mor00001-1 Kategori:
B A R S E L S  T R Æ N I N G
 
Er du forholdvis ny mor eller går du stadig hjemme på barsel og ønsker at komme igang med træning - så se her:
Måske har du gået til efterfødselstræning og vil gerne fortsætte den gode vane med at træne.
Det kan også være dig, som er i slutningen af din barsel, og ønsker et sidste forløb med træning inden arbejdet igen kalder.
Barsels Træning er fysisk aktivitet tilrettelagt til mødre, som allerede er lettere aktiv efter deres fødsel og som ønsker en smule mere udfordring i træningen.
 
Vi arbejder fortsat under hensyntagen til de forandringer en graviditet og fødsel medfører, men arbejder samtidig mere og mere hen imod at genfinde og vende tilbage i egen krop. Træningen undervises og superviseres af fysioterapeut, så der er mulighed for personlig vejledning og sparring med øvrige deltagere på holdet.
 
På forløbet arbejder vi hele kroppen igennem med fokus på de områder af kroppen, som har været hårdest belastet under graviditeten og fødslen. Vi arbejder både med konditionstræning og styrketræning, hvor vi med bevægelse og vægt styrker kroppen og de fysiske forandringer, som finder sted under graviditet og fødsel. Du kan forvente, at vi inddrager redskaber som elastikker, håndvægte, kettlebells, TRX mm. Der vil også være fokus på bækkenbundstræning og vejrtrækningsøvelser, og vi slutter vanligvis af med udstræk og afspænding.
Forløbet er 6 tirsdage kl. 11.00-12.00
Pris er kr. 795 kr.
 
Holdet undervises af Gyn/Obs Fysioterapeut Tina Butzback Jensen, som har års erfaring med behandling og træning af både gravide og kvinder efter fødsel.
 
Træningen foregår hos Nords Klinik på Gammel Lyngvej 25, 1. sal, 4600 Køge (ved Ilva)
Vi glæder os til at træne sammen med jer - jeres babyer er selvfølgelig velkomne!