via , 

Handelsbetingelser

Velkommen til Nords Klinik

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på www.nordsklinik.dk

Kontaktinfo

Nords Klinik

CVR-nr: 25304594 

Gammel Lyngvej 25, 1. sal

4600 Køge

Tlf.: 93 80 10 18

Kontakt os/kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: info@nordsklinik.dk eller ved at ringe til os på telefon 93 80 10 18.

Betaling

Betaling foregår via online betaling. Det er muligt at betale med Dankort, Visa/Dankort og Mastercard.

Alle priser hos Nords Klinik er angivet i DKK og beløbet er ekskl. Moms jvf. Momsloven §13 stk. 1, hvor det beskrives at fysioterapi og faglig undervisning er fritaget for moms.

Kvittering

Du vil efter din bestilling her på siden modtage en kvittering, der bekræfter din plads/pladser på det hold du har tilmeldt dig. Kvittering for købet sendes til den indtastede e-mail. Du er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

Fortrydelsesret

Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.

Tilmelding til forløb er bindende. Det er altså ikke muligt at få pengene retur ved eventuelt afbud efter de 14 dage. Du er dog altid velkommen til at sælge din plads videre til en anden.

Tilmelding til enkeltklasser kan annulleres senest 24 timer før klassen. Her vil beløbet blive tilbageført til dig. 

Kontakt skal ske på mail info@nordsklinik.dk eller telefon 93 80 10 18.

I weekenden er det ikke muligt at melde afbud via telefon, men vi kan se på tidspunktet for modtagelsen af e-mail, om du har nået at melde afbud i det beskrevet tidsrum. 

Indsamling af personlige informationer

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger ved dit køb: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden:
Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. helbredsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med et køb her på siden.

Ansvar holddeltagelse

Al udførelse af træning i Nords Klinik sker på eget ansvar. Underviseren og Nords Klinik kan ikke drages til ansvar for eventuelle bivirkninger efter deltagelse på forløb, kurser eller workshops. Dette gælder også for eventuelle skader sket ved deltagelse på vores hold og til træning. Kontakt altid din læge/behandler inden du starter på et nyt træningsforløb som eksempelvis yoga eller anden fysisk krævende forløb/uddannelse.

Man kan komme til skade på vores hold, som ved al anden fysisk aktivitet, og derfor gør vi opmærksom på, at du har ansvar for din egen krop og for at lytte til din krop.

Udstyr

Vi stiller udstyr til rådighed på holdene og de bliver behandlet efter gældende retningslinjer for Covid-19.

Sygdom/forhindret i at deltage og afbud

Ved sygdom opfordrer vi til at du melder afbud via info@nordsklinik.dk eller telefon 93 80 10 18. 

Ved egen sygdom/forhindring i at deltage på klassen refunderes klassen/beløbet ikke.

Hvis underviseren er syg vil klassen blive rykket til et andet tidspunkt. 

Sikkerhed

Hos Nords Klinik foregår al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord er det kun betalingsindløseren, der har adgang til dine data. Hverken Nords Klinik eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Nords Klinik er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige, og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik og behandling af dine data lige her >

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, tastefejl, udsolgte varer samt moms- og afgiftsændringer. I bestræbelserne på at undgå svindel med kreditkort, forbeholder Nords Klinik sig retten til at afvise en handel samt eventuelt forlange betaling via bankoverførsel.